اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
براساس آخرین اظهارات مسؤولان موضوع کیفیت شبکه و ارتقای آن به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از این عوامل به زیرساخت شبکه انتقال بازمی گردد؛ البته در بعضی نقاط و مراکز مخابراتی زیرساخت شبکه انتقال به مرز اشباع رسیده که این موضوع شناسایی شده و در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش ایسنا، ارتباطات در عصر جدید یکی از حقوق اساسی و جزو حقوق عمومی مردم محسوب می شود، بنابراین دیگر امتیاز نیست و تبدیل به حق شده و باید عدالت در این حوزه رقم بخورد. جامعه در فرایند انتقال به جامعه دانش بنیان است و بستر توسعه ای جامعه بستر ارتباطات خواهد بود و سرعت بالا، کیفیت اینترنت و دسترسی راحت به آن نیاز مبرم مردم و کسب و کارهای نوین است.
بنابراین تاثیر اینترنت بر زندگی و کسب و کار مردم غیر قابل کتمان می شود چراکه تمام شرکت ها و مردم سرویس های خود را بر روی اینترنت ارائه یا دریافت می کنند و اگر این موضوع دچار اختلال شود، عملا کل سیستم مختل می شود. دولت و حاکمیت هم خدمات خود را در اینترنت ارائه می کند، بنابراین اختلال و قطع این سیستم باعث نارضایتی عمومی و اشکالات اساسی تری خواهد شد و در صورت مشکل هم دریافت کنندگان اینترنت هم ارائه کنندگان خدمات دچار مشکل می شوند.
بنابراین توسعه زیرساخت های ارتباطی و افزایش کیفیت اینترنت از جمله موضوعاتی بود که سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از همان روزهای نخست به عنوان یکی از برنامه ها و اولویت های مهم خود نام برد.
حملات سایبری قابل توجه به کشور یکی از عوامل کندی اینترنت است و بسیاری از زیرساخت های کشور نیازمند ارتقا و تقویت است. در همین راستا به دلیل اهمیت و پیگیری بهبود کیفیت اینترنت تیم ویژه ای در حوزه آسیب شناسی چالش های شبکه و کیفیت ارتباطات در وزارت ارتباطات مشغول به کار شد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره عدم رضایت مردم از کیفیت و ظرفیت پهنای باند اینترنت اینگونه توضیح داد که بحث کیفیت شبکه و ارتقای آن به عوامل مختلفی بستگی دارد، یکی از این عوامل به زیرساخت شبکه انتقال بازمی گردد.
به گفته وی در بعضی از نقاط و مراکز مخابراتی زیرساخت شبکه انتقال به مرز اشباع رسیده است؛ بنابراین این موضوع شناسایی شده و در دستور کار قرار گرفته تا زیرساخت شبکه انتقال که عملا انتقال داده و ترافیک بر بستر آن انجام می شود، در این بستر اتفاق افتد.
با توجه به اینکه 70 درصد ترافیک کشور بر بستر سیار است، در برخی از نقاط کشور هم به لحاظ فرکانسی نیز دچار اشباع فرکانسی شده ایم، در چنین شرایطی طبیعتا بحث توسعه زیرساخت شبکه فیبرنوری از یک سو و استفاده از فناوری های نوین مانند 5G که در دستور کار است، به طور جدی تری دنبال می شود.
دلیل کندی اینترنت چیست؟
همزمان با افزایش استفاده از فیلترشکن در سال های گذشته هشدار داده شد که استفاده از وی پی ان آسیب پذیری دستگاه های کاربران را به همراه دارد چون راه رخنه هکرها به دستگاه های الکترونیکی مانند گوشی آسان می شود؛ علاوه بر آلودگی دستگاه های الکترونیکی، افزایش حملات سایبری در سال های گذشته از جمله مسائل و نگرانی هایی است که به واسطه استفاده از فیلترشکن به وجود آمده است، مسئله ای که سبب شده عزم جدی برای مقابله با فیلترشکن ها و آسیب های آن شکل بگیرد.
براساس بررسی های انجام شده و اعلام مسئولان حملات سایبری قابل توجه به کشور یکی از عوامل کندی اینترنت است و بسیاری از زیرساخت های کشو نیازمند ارتقاء و تقویت است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}